25 sept
Information
Nu fungerar det igen att skicka meddelande genom vår hemsida.
Passar även på att påminna er om att titta så att era motorvärmare och ytterbelysningar fungerar nu när mörkret och kylan har kommit.

3 sepember
Nu är det dags!
Du har väl inte glömt att kolla upp så att utebelysningen på huset och i trädgården fungerar nu när mörkret smyger sig på och varför inte titta så att infravärmen fungerar så att ni kan sitta på uteplatsen och mysa fast kylan kommer smygande på kvällen. Ring eller maila oss gärna ifall ni behöver vår hjälp.

6 juli
Semesterstängt!
Under veckorna 28-32 har kontoret stängt men vi har montörer på fältet som ni kan (något begränsat)  nå på tel 0159-105 26.
Det går även att maila oss på info@metab.nu så svarar jag på er mail när jag jag kommer tillbaka v.33

18 juni
Idag har stängt för minimässa i Eskilstuna. Ni får gärna maila oss på info@metab.nu så kontaktar vi er i morgon då vi åter är på plats. Vi önskar er en trevlig måndag.

11 Maj
Fredagen den 11 maj har vi stängt. Vid akut hjälp sms tel 070-714 08 80. Ni får gärna maila oss på info@metab.nu om ni vill ha hjälp eller undrar över något så kontaktar vi er så fort vi kommer tillbaka.
Vi här på metab hoppas att ni får en riktig skön och solig helg!

30 April
Måndagen den 30 april så har vi stängt men skicka gärna mail från våran hemsida eller på info@metab.nu så svarar vi på mailen när vi kommer tillbaka. Vi önskar er alla en trevlig valborgsnässoafton!

29 mars
Torsdag den 29 mars har vi begränsat med personal som kan hjälpa er på kontoret men maila oss gärna om ni behöver hjälp så svararjag så fort jag kommer tillbaka från blåkulla.
Vi på Metab önskar er en riktig skön och Härlig Påskhelt

22 Februari
Går ni och funderar på att köpa Elbil eller laddhybrid och saknar laddstolpe?
Vi hjälper er att hitta laddstople som passar just er bil och är säker.

Ni vet väl att man inte ska ladda bilen från ett vanligt uttag. Det är lätt att kontakterna blir överhättad och risk för brand uppstår.

Elbesikting
Går ni i tankarna och köpa villa så rekomenderar vi er att göra en elbeskitning innan ni bestämmer er.
Vi har märkt av att det finns många villor som har el som inte är säker och mycket hemfix när det gäller eldragningar. Vi hjälper er gärna med En elbesiktining som kan rädda er från kostsamma överaskningar


18 dec
Vår sista arbetsdag för detta år är den 22 december då vi tar julldedigt och vi är åter på plats den 8 januari 2018. Ni får gäran skriva till oss på vår mailadress info@metab.nu (du kan även göra det genom vår hemsida) så kontaktar vi er när vi äR åter på plats. Vid akut hjälp så sms Christer på 070-714 08 80.
 vill tacka er för detta år och vi hoppas att ni vill samarbete med oss även nästa år. 

VI PÅ METAB ÖNSKAR ER EN RIKTIG GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

24 okt
Den 24 oktober stänger kontor/butik kl 12,00 och öppnar igen 25 oktober kl 08,00. Det går att så oss på tel 0159-105 26 till kl 16,00.

28-29 sept

Den 28-29 september har vi stängt för utbildning. Skriv gärna ett mail via vår hemsida så kontaktar vi
er på måndag när vi kommer tillbaka.
Vi önskar er en trevlig helg!

18-24 september

V38 är vårt kontor obemannad. Maila gärna till oss så besvarar jag era mail så fort jag kommer tillbaka. Ni kan även prova att ringa på tel 0159-105 26 så svarar killarna så gott de kan.

12 Juli
Under veckorna 29-32 har kontoret semesterstängt. Vid akut hjälp försök att nå oss på tel nr 0159-105 26 eller sms på tel 0708684998 så ringer någon av killarna upp er i mån av tid. Vi öppnar kontoret ingen den 14 augusti då jag är på plats igen. Vi på METAB önskar er en trevlig sommar!


5-6 juni!
Har vi stängt och öppnar igen den 7 juni kl 8,00. Ni får gärna maila oss via våran hemsida eller på vår mail info@metab.nu så svarar vi på era mail när vi kommer tillbaka efter ledigheten. Vi önskar er en trevlig nationaldag!

5 Maj
Nu kan ni följa våra större projekt från början till slut. Gå in på fliken "följ oss" så får ni se mer. 

3 maj
Den 9:e maj stänger vi för att åka till Göteborg på el-mässa och vi öppnar igen fredagen den 12 maj kl 14,00.
Vi hoppas att vi kommer tillbaka med nyheter och lösningar och mycket annat  inom elinstallationer. Maila oss gärna om ni vill ha hjälp på info@metab.nu eller via denna sida. Jag svarar på mailen när vi kommer tillbaka den 12 maj.

22-23  februari
Är kontoret stängt men ni kan alltid nå oss på tel 0159-105 26 mellan kl 08,00-16.00.
Ni kan även maila oss på info@metab.nu eller via denna sida om det inte är akut hjälp ni behöver.Konoret öppnar   igen fredagen den 24 februari.

21 december
Kontoret är stängt från den 23 december och vi är åter på plats igen den 2 januari 2017.
Vid akut hjälp så ber vi er att sms till tel nr  070-714 08 80 så kontaktar vi er så fort vi
kan.

VI ÖNSKAR ER EN RIKTIG GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

4 november
Vi på Mariefreds Elektrotjänst vill önska alla våra kunden en riktigt trevlig alla helgonahelg!

23 september
Fredagen den 23 september har vi stängt hela dagen för utbildning. Vi är på plats igen måndagen den 26 september

23 augusti
Nu är vi åter full styrka efter semestrar. Utvilade och full av
energi. Vill påminna er om att se så att era ytterbelysningar
fungerar nu när mörkret kommer allt tidigare på kvällarna. Ring
oss gärna om det inte fungerar eller om ni vill byta ut till något nytt.

4 juli
Under juli-augusti så är det begränsade öppettider på kontor/butik men du kan alltid
nå oss på telefon 0159-105 26 mellan klockan 8,00-16,00 eller på våran mail
info@metab.nu. Ni kan även maila oss via denna hemsida.
Det går tyvärr inte att lämna meddelande på telefonen men vi besvarar era mail
så fort vi kan.

23 juni
Vi önskar er alla en Trevlig Midsommar!

8 juni
Nu är kontoret återigen fullt bemannat. Vi finns alltså tillgängliga som vanligt vardagar mellan 8-16. 

23 Maj
Från och med den 23 Maj kommer kontoret att delvis vara obemmanat en kortare tid framöver. Vi ber om ursäkt för besväret men vi finns som alltid på telefon/mail och gör allt vi kan för att hjälpa er så gott vi kan. 

4 maj
Tiden går fort när man har roligt och vi är redan framme i kristihimmelsfärdshelgen. På grund av detta kommer vi ha stängt torsdag 4/5 samt fredag 5/5.  
Trevlig helg

15 April
Osäker på vilken lampa, lampknapp du ska ha eller söker du bara inspiration? Välkommen in till vårt nya showroom på blåbärsstigen 7 i Mariefred och få hjälp samt nya idéer!

14 Mars
Bra blir bättre, vi håller på att uppdatera vår hemsida därför kan vissa delar se lite märkliga ut. Vi hoppas bli klara så fort som möjligt så att ni återigen enkelt kan navigera genom vår hemsida.

5 Februari
Från och med den 1:a April så kommer vi inte längre ta emot kortbetalningar från vår lagerförsäljning utan vi kommer enbart att ta emot kontater eller fakturera.

7 januari
Nu är vi igång igen efter en härlig ledighet. Under ledighetern har vi laddat om batterierna efter en mycket roligt och arbetssamt 2015. Nu hoppas vi att 2016 blir ett lika bra år.

23 december

Vi stänger kontoret den 23 december till den 6 januari 2016 för lite julledigt
och är på plats igen den 7 januari 2016 kl 08,00.

Vi önskar er en riktigt trevlig jul och ett gott nytt år


11 December
idag har kontor/butik stängt. Måndagen den 14 dec har vi öppet igen. VI önskar er en trevlig helg med Lucia


2 November
Glöm ej att informera oss om ni vill ha avdrag för rot på arbeten som vi utför hos er. Uppgifterna vi behöver är fastighetsägarens personnummer och fastighetsbeteckning. Vid en bostadsrätt vill vi ha lägenhetsnummer och org nr på föreningen.

Tänk på att fastigheten måste vara minst 5 år gammal, du måste äga fastigheten och ingen annan än fastighetsägare får stå adresserad på adressen. 

Om ni har frågor om rotavdrag så hör gärna av er till oss så hjälper vi er.


2 November
Glöm ej att informera oss om ni vill ha avdrag för rot på arbeten som vi utför hos er. Uppgifterna vi behöver är fastighetsägarens personnummer och fastighetsbeteckning. Vid en bostadsrätt vill vi ha lägenhetsnummer och org nr på föreningen.

Tänk på att fastigheten måste vara minst 5 år gammal, du måste äga fastigheten och ingen annan än fastighetsägare får stå adresserad på adressen. 

Om ni har frågor om rotavdrag så hör gärna av er till oss så hjälper vi er.


15 September
Nu håller vi på att uppdatera vår butik genom att installera ett rum med spottar. Där kan ni se hur spottarna ser ut och hur de lyser i verklighet. Perfekt för er som står och funderar på vad ni ska välja för typ, dimension och ljusstyrka. Mer information inom kort!

10 Augusti
Nu när semesterledigheten är över vill vi passa på att hälsa alla tillbaka till verkligheten och meddela att vi är tillbaka utvilade med full styrka,
välkomna

24 Juni
Vi försöker ständigt att utveckla vår service och vårt elkunnande för att möta våra kunders förväntningar på bästa sätt, därför har vi under v.26-v.27 internutbildningar. Detta kommer resultera i att vår tillgänglighet på kontoret kommer att vara begränsad men vi finns som vanligt på telefon under våra ordinära öppettider. 


23 maj
Följ vårat arbete med att installera el i en fabrik som är under uppbyggnad. Du kan följa vårat arbete under egen flik här på våran hemsida som kommer att komma under snar framtid.

09 Januari
Nu är det nya året här och vi på Metab är tillbaka med full styrka. Vi hoppas att ni har haft en bra julledighet och passar på att hälsa er välkomna till det nya året. Vi påminner även om att våra vanliga öppettider gäller, vardagar mellan 10:00-16:00.

Varmt Välkomna!

22 December
Från och med den 22 december 2014 stänger vi för jul och nyårsledigt och öppnar åter igen den
7 januari 2015. Vi vill passa på att tacka både våra gamla och nya kunder för detta år.

VI ÖNSKAR ER EN RIKTIG GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

11 December
På Söndag är det tredje advent och inte långt kvar tills tomten kommer. Detta innebär även att lite välbehövlig julledighet också närmar sig, vi ber er därför att höra av er till oss med eventuella arbeten i tid så att vi har möjlighet att planera och utföra dem på bästa möjliga sätt utan att störa julefriden. 

6 Oktober

Hösten kommer allt närmare och vi uppmanar er till att redan nu se över era elektriska apparater som ni enbart använder under höst- och vintertid. Såsom motorvärmare, el-element, utebelysning mm. Bättre för tidigt än för sent!

11 Augusti

Efter en varm och skön sommar är vi nu tillbaka från semester! Kontoret och butiken är nu öppna som vanligt och vi önskar er varmt välkomna!

30 Juli

Vi är nu i fullgång med att lansera vår nya hemsida som nu även är anpassad för surfplattor och mobiler! Den är fortfarande under uppbyggnad och kommer uppdateras vart eftersom, välkomna!

14 Juli
Nu har butiken och kontoret semesterstängt tom vecka 32. Vid akut hjälp nås vi via telefonnummer 0159- 105 26.

Vi önskar er en trevlig sommar!
Varma hälsningar
Christer med personal